Christina Hillberg

Christina Hillberg

Om mig

Jag – Christina Hillberg – är utbildad i Traditionell Kinesisk Medicin (TCM) vid Nei Jing Akademin i Enköping och är diplomerad i akupunktur, tuinamassage och estetisk akupunktur.

Jag har dessutom en utbildning i västerländsk skolmedicin (vid Axelsson Gymnastiska institut i Stockholm) och är utbildad yogainstuktör (utbildning vid Deva Center i Stockholm av Tomas Frankell) och har gett kurser i livsyoga sedan 2001.

Som medlem i Svenska akupunkturförbundet TCM, får jag vidareutbildning två gånger per år. Jag innehar branschorganisationens (KAM) auktorisation, har heltäckande ansvarsförsäkring och patientförsäkring, uppfyller socialstyrelsens hygienkrav, använder endast engångsnålar samt har tystnadsplikt och arbetar efter etiska regler.

Kontakt

E-post:
info@akupunktur-hillberg.se

Telefon:
070-659 28 55

Besöksadress:
Oskarstorget 1, Örebro

Postadress:
Sturegatan 10, Örebro

Karta